Her er vinnerne av Årets konsulentpriser 2012!

Konsulentbransjen var i går samlet i Gamle Logen for å hedre fremragende konsulentprestasjoner. Spenningen var spent før utdeling av prisene.

– I år var det kommet utrolig mange gode forslag på verdige vinnere. Juryarbeidet har derfor vært spennende og utfordrende, sier Ola Furu, leder av juryen og administrerende direktør i Capgemini.

Årets Konsulentselskap

Til prisen Årets konsulentselskap var det nominert 4 selskaper; HR-prosjekt, d2o, Creuna og PROMIS.

Alle selskapene holder en høy faglig standard, samtidig som de opererer med gode marginer i markedet. Alle de nominerte selskapene lå ganske likt i sluttrunden. De er alle vinnere innen hvert sitt fagfelt. Etter nøye vurdering kom vi imidlertid frem til at det arbeidet PROMIS har gjort med tanke på å utvikle en kontraktstandard og sertifisering innen prosjektgjennomføring, fortjener prisen og gavner hele bransjen, sier Hans-Henrik Merckoll, konserndirektør i EVRY Consulting, som delte ut denne prisen.

Årets Konsulent

De nominerte til prisen Årets konsulent var; Hilde Bråthen, EVRY, Anne Grethe Solberg og Jørgen Petersen, PROMIS.

For første gang gikk Årets Konsulentpris til en kvinne. Prisen gis til en modig kvinne med et unikt konsept og utviklingsprogram som tar sikte på å bedre kjønnsbalansen i norsk næringsliv. Vi ønsker å sette fokus på dette arbeidet og håper at ved å gi prisen til Anne Grete Solberg gir vi et signal om hvor viktig dette arbeidet fortsatt er, sier Ola Furu.

Årets Hederspris

Paul Chaffey, adm. direltør i Abelia delte ut Årets Hederspris. – Vi er spesielt stolte av å kunne hedre en av de eldste konsulentene i bransjen, Peter Hidas. Selv etter nærmere 50 år i bransjen gir Hidas fremdeles råd både til andre konsulenter og kunder. Vi ønsker å hedre en mann som elsker sitt yrke og som også bruker sin fritid til å spre sin kunnskap gjennom sin spalte; Peters Plass i Computerworld, sier Chaffey.

Årets Wildcard

Ved å gi prisen til d2o ønsker juryen å hedre en bedrift som har funnet en nisje i markedet. En nisje som gir svært god avkastning og lønnsomhetsforbedring til hotell – og restaurantbransjen. Vi synes det er flott at et lite, norsk selskap etablerer seg og tar grep om det internasjonale markedet, sier Anne Cathrine Røste, leder av Konsulentguiden som delte ut denne prisen.
Alle vinnerne har fått bred omtale i dagens utgave av Kapital. Du kan også lese mer om de nominerte i tidligere artikler hos Abelia.

Bak Konsulentprisen står Abelia, Konsulentguiden og IMC Norway.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s